pyjama's-in-grote-maten
heren pyjama 4xl

Heren pyjama’s in grote maten 

Grote maat heren pyjama verkrijgbaar in 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl en 10xl! Pyjama’s zijn lastig te vinden in grote maten. Heren pyjama in grote maten kopen. Bij Het Broekenpaleis kunt u goed slagen. Zo zijn er pyjama’s met knoopjes, shortama pyjama, of in  ronde-hals / v-hals er is voor ieder wat wils. De pyjama’s zijn van verschillende merken zoals : Adamo, Casa Moda, Ceceba, Kam, Robson, Gotzburg, Schiesser en veel meer. Draagt u liever een t-shirt in plaats van een pyjama, zijn deze ook verkrijgbaar tot en met 10xl. T-shirts in verschillende kleuren verkrijgbaar Bij Het Broekenpaleis in de winkel of online webshop!

Heren pyjama 4xl – 5xl

Twijfelt u welke maat heren pyjama u nodig heeft. Draagt u bijvoorbeeld van merk A een 4xl en van merk B een 5xl. Bij Het Broekenpaleis is bij iedere pyjama de maat ook aangegeven in centimeters. Zo kunt u ongeveer meten welke maat u moet bestellen. Wilt u een lange pyjama voor de winter of juist een korte pyjama voor de zomer. Het is allemaal verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis!

Pyjama’s in grote maten winkel & webshop!

Zowel online als in de winkel kunt u bij Het Broekenpaleis pyjama’s kopen in grote maten, achter iedere maat bij het product staat ook de maat in centimeters aangegeven. Ook is er extra informatie over de kwaliteit van de stof te vinden. Veelal zijn de pyjama’s van 100% katoen. Bijna alle pyjama’s worden geleverd door Duitse leveranciers. Dit aangezien Duitse maten zo goed als altijd goed van pasvorm zijn. 

Het Broekenpaleis Speciaal voor grote maten herenkleding

Het Broekenpaleis bestaat al sinds 1926. Op het gebied van grote maten kleding kijkt u uw ogen uit. Er is zelfs kleding in 10XL deze maat kunt u daar gewoon vinden. Het is ooit begonnen met alleen broeken. Aangezien de winkel vlakbij het havengebied gelegen is kwamen er mannen met een forser postuur. Door de vraag naar grote maten kleding is het assortiment steeds verder uitgebreid. Hedendaags krijgen wij bestellingen vanuit het gehele land voor grote maten kleding. Aangezien de klanten kring steeds groter wordt bieden wij u de mogelijkheid online te bestellen. Zo hoeft u niet ver te reizen om naar de winkel te komen. Heeft u bijvoorbeeld een poloshirt en een pakje boxershorts nodig kunt u dit eenvoudig bestellen via de webshop van Het Broekenpaleis Speciaal voor grote maten herenkleding van 2XL tot en met 10XL