Grote maten winkel Rotterdam

Zoekt u een grote maten winkel in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Broekenpaleis. Herenkleding in grote maten vind u daar in de volgende maten : 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL 9XL en 10XL! 

Een speciaalzaak in grote maten kleding

Het Broekenpaleis is in 1926 begonnen met het verkopen van alleen broeken. De winkel is gelegen vlakbij het havengebied van Rotterdam. Regelmatig kwamen er wat forsere mannen voor een grote maat spijkerbroek. Aangezien het toen al lastig was grote maten kleding te vinden was er veel vraag naar meer dan alleen spijkerbroeken. De winkel is zo gegroeid tot een speciaalzaak in grote maten kleding. In de maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl en 10xl bestaat het assortiment uit : Overhemden, Truien, Vesten, Poloshirts, T-shirts, Badjassen, Jeans en casual broeken, zwembroeken, Ondergoed, extra lange riemen en bretels ga zo maar door. Kortom een enorme collectie kleding in grote maten.

Grote maten winkel en webshop

Al enkele jaren heeft Het Broekenpaleis naast de winkel ook een webshop gevuld met grote maten kleding. Als u bijvoorbeeld uit Amsterdam, Utrecht, Breda of misschien wel uit Groningen komt hoeft u niet speciaal naar de winkel te komen voor grote maten kleding. kunt dus vanuit het gehele land grote maten kleding bestellen. 

Een winkel vol met grote maten zelfs in 10XL

Bij Het Broekenpaleis komen er dagelijks forse mannen, niet alleen in 3xl of 4xl maar zelfs in 10xl! Aangezien het aanbod zo enorm is zijn de klanten van Het Broekenpaleis bereid naar de winkel te komen. Vaak als er iets meer dan alleen een overhemd nodig is vinden de mensen het de moeite waard even de tijd te nemen om langs te komen. Een winkel vol met grote maten zelfs in 10xl is niet overal te vinden. 

Het Broekenpaleis is “de” winkel voor grote maten

Kortom voor grote maten kleding heeft u een adresje erbij. Het is de moeite waard om langs te komen. Het online team van Het Broekenpaleis doen hun uiterste best de online voorraad zo snel mogelijk aan te vullen, mocht u niet naar de winkel kunnen/willen komen. Het Broekenpaleis team heet u van harte welkom in de winkel en of webshop!

Het Broekenpaleis Pretorialaan 21-23 3072EE Rotterdam