4XL Heren pyjama

Heren pyjama’s in 4xl zijn verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis! 4xl heren pyjama van Duitse kwaliteit! Het Broekenpaleis is gespecialiseerd in grote maten herenkleding tot en met 10XL. Pyjama’s kunt u eenvoudig online kopen of langs komen in de winkel. In de webshop ziet u naast de maat in 4xl ook de maat staan in centimeters. 4xl is niet bepalend of u het past. U kunt dan het breedste gedeelte van uw omvang opmeten en vergelijken met de opgegeven maat. Zodat u een best mogelijk passende maat kunt vinden. 

Grote maten nachtkleding

Wilt u het helemaal compleet maken zijn er ook ochtendjassen/kamerjassen en badjassen verkrijgbaar. Het Broekenpaleis heeft een groot assortiment speciaal voor heren met een maatje meer!

Pyjama’s verkrijgbaar in grote maten 

In het assortiment vind u verschillende kleuren en modellen. Zo zijn er shortama ( korte mouw en kort broekje ) pyjama’s voor de zomer. Warme winter pyjama met of zonder band aan de onderkant van de broekspijpen. Met knoopjes, ronde-hals, v-hals het is allemaal verkrijgbaar! Veel keus in onder andere ruiten, strepen, of effen kleuren pyjama’s. Het Duitse merk Adamo heeft bijvoorbeeld een groot assortiment aan heren pyjama’s. Het Broekenpaleis verkoopt het gehele assortiment van Adamo in grote maten! 

Online bestellen of bezoek de winkel

Het Broekenpaleis bestaat al sinds 1926! De winkel “Het Broekenpaleis” is al sinds jaar en dag een begrip in Rotterdam en omstreken. Sinds enkele jaren kunt u ook een bestelling plaatsen in de webshop. Zo hoeft u niet helemaal naar de winkel, U kunt het volledige assortiment op uw gemak bekijken. Zo zijn de natuurlijk ook de pyjama’s eenvoudig te bestellen.Wilt u toch liever alles zien, voelen, passen kunt u naar onze winkel komen, daar bent u ook van harte welkom!