Grote maat heren ondergoed

Bent u opzoek naar heren ondergoed in een grote maat?

Grote maat heren ondergoed waaronder Slips, Boxershorts & Singlets zijn in grote maten zijn over het algemeen niet gemakkelijk te verkrijgen. Het Broekenpaleis bied u een groot assortiment ondergoed maar dan in grote maten! Grote maat heren ondergoed is verkrijgbaar in de volgende maten: 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl, 8xl. Deze maten worden ook wel weergeven als maat 8, 9, 10, 12, 14, 16, 18, 20. Bij Het Broekenpaleis vind u boxershorts, slips, onderhemden (singlets) in grote maten. Voor ondergoed in grote maten bent u bij het broekenpaleis aan het juiste adres.

Slip of Boxershort In 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL! online Bestellen

Sips & Boxershorts in grote maten zijn niet eenvoudig te vinden. U kunt slips en boxershorts eenvoudig bestellen in de webshop van Het Broekenpaleis. Er zijn veel grote maten slips en boxershorts online te verkrijgen. Draagt u boxershorts in maat 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl of 8xl of slips in deze maten, kunt u daar goed slagen! Draagt u graag strakke boxershorts of losse boxershorts, deze zijn allemaal te verkrijgen. De boxershorts en slips zijn in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Klik hier voor het volledige overzicht ondergoed in grote maten.

Grote maat heren ondergoed

Grote maten heren ondergoed is speciaal gemaakt voor mannen met een grotere maat.

Het ondergoed dat u draagt, moet gedurende de dag prettig zitten. Het materiaal moet lekker aanvoelen en de maat moet goed passen. Daarnaast is het belangrijk dat het comfortabel zit. Het voordeel van onze webshop in grote maten ondergoed is dat u niet alle winkels af hoeft te gaan om goed passend ondergoed te vinden. Dit is overigens wel mogelijk als u dit graag wilt. Het Broekenpaleis is gevestigd in Rotterdam, in de winkel is uw gehele garderobe te vullen waaronder ook heren ondergoed in grote maten. Plus Size Ondergoed Voor De Man Met Een Maatje Meer.

Speciaal voor heren met een maatje meer

In de webshop vind u allerlei verschillende modellen en kleuren boxershorts en slips in grote maten. Bestel ondergoed in grote maten nu online bij Het Broekenpaleis. Het Broekenpaleis is een speciaalzaak voor kleding in grote maten. U kunt daar  terecht voor uw gehele garderobe. Wist u dat Het Broekenpaleis ook een winkel heeft. Daar is ook al het ondergoed te verkrijgen. 

Comfortabel heren ondergoed in grote maten

Comfortabel heren ondergoed in grote maten waaronder herenboxers, herenslips en onderhemden. Een winkel en webshop vol met veel keuze. Comfortabel ondergoed in diverse kleuren en kwaliteiten, 100% katoen tot katoen – polyester. Grote maten ondergoed van verschillende merken als Adamo, Ceceba, Duke, Gotzburg, Schiesser, Kapart en veel meer. Zoals u ziet zeer groot assortiment.

Hieronder vind u een impressie wat zoal verkrijgbaar is in grote maten ondergoed. Zo vind u grote maten heren boxershort, slip en singlets in de maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl. Klik hier en bekijk hier het volledige aanbod ondergoed in grotere maten