Duke boxershort & slip 3xl – 4xl – 5xl – 6xl – 7xl – 8xl

Prettig ondergoed in grotere maten is niet echt gemakkelijk te vinden. Bij Het Broekenpaleis kunt u voor grote maten kleding erg goed slagen. Natuurlijk behoort ondergoed daar ook bij. Zo kunt u daar onder andere de Duke boxershort & slip in 3xl – 4xl – 5xl – 6xl – 7xl & 8xl vinden. Zowel de boxershorts als de slips zijn de banden voorzien van 3 stiknaden. Dit om de levensduur van de boxer / slip te verlengen.

Duke Boxershort

Een van de best verkochte boxershorts is dan bijvoorbeeld de Duke boxershort verkrijgbaar in 3xl – 4xl – 5xl – 6xl – 7xl – 8xl! De boxershorts zijn uitgevoerd met knoopjes op de gulp en zijn van 100% katoen. De elastische rekband zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen van deze boxershorts. U kunt deze boxershorts veilig wassen op 30 graden in de wasmachine. U kunt uit 2 uitvoeringen kiezen. 1e uitvoering is een 3 verpakking zwarte boxerhsorts. 2e uitvoering is een 3 verpakking boxershorts waarvan een donkerblauwe een zwarte en een grijze. 

*Klik hier voor de 3 verpakking boxershorts zwart

*Klik hier voor de 3 verpakking boxershorts zwart, blauw, grijs.

Duke London KS2005 Fine Rib Cotton Model Driver.

Duke Slip

Een van de best verkochte slips is dan bijvoorbeeld de Duke slip. Deze zijn ook verkrijbaar in de maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl en 8xl. Een comfortabele slip met een goede pasvorm. De slips zijn verpakt in een set van 3 stuks. De stof is van 100% katoen. In de verpakking zit een zwarte een grijze en een donkerblauwe slip. 

*Klik hier voor de 3 verpakking slips

Duke London KS-2006 Knitted jersey Model Brief 5000882006140

Heren ondergoed in een maatje meer

Heren met een forser postuur hebben vaak problemen met het vinden van goed passende kleding. U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat Het Broekenpaleis voldoende keus heeft voor heren met een maatje meer. In de categorie ondergoed vind u slips, boxershorts en onderhemden in grote maten.

*Klik hier voor het volledige overzicht ondergoed in 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl, en 8xl!