Grote maat heren jeans

Bent u opzoek naar een grote maat heren jeans?

Een grote maat heren jeans is moeilijk te vinden. Bij Het Broekenpaleis vind u een zeer uitgebreide collectie aan jeans en casual broeken. Deze winkel bestaat als sinds 1926 en is gespecialiseerd in grote maten. Het Broekenpaleis is een begrip in Rotterdam en omstreken. Aangezien het zeer lastig is om broeken in grote maten te vinden is er tegenwoordig ook naast deze winkel een webshop. Daar kunt u natuurlijk ook een grote maat heren jeans bestellen. Er is veel keuze in verschillende maten en kleuren.
 

Broeken in grote maten 

Welke maat u precies nodig heeft hangt van bepaalde factoren af. Zo zijn er bijvoorbeeld broeken met een hoger bovenlijf, broeken die aan de achterkant hoger aansluiten of broeken die u onder de buik kunt dragen. Als u een idee heeft waar u uw broek het liefst draagt kunt u daar uw taille opmeten en online vergelijken welke maat het het best kunt nemen. Er wordt echter wel aangeraden om naar de winkel te komen, aangezien u daar direct kunt kiezen uit verschillende modellen en maten. Er zijn verschillende merken verkrijgbaar in grote maten jeans: Paddock’s, Pierre Cardin, Pioneer, Mustang, Lee, Wrangler

Direct naar de webshop?

Klik op onderstaande button voor het gehele overzicht heren Jeans / Spijkerbroeken in grote maten. 

grote maat spijkerbroek

Welke maten broeken zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende maten beschikbaar. Er is kennis nodig om te weten welke broek iemand nodig heeft. Op internet is hier dan ook rekening mee gehouden. Alleen de maat zegt niets, achter ieder artikel staat de maat in centimeters. U kunt op deze manier controleren of u de juiste maat voor handen heeft.  Zo kunt u kiezen voor een kwart maat: 29, 30, 31, 32, 33 , 34, 35 en 36. Of de bekende Amerikaanse maat W38, W40, W42, W44, W46, W48, W50, W52. En de Echte grote maten 71, 73, 75, 81, 83, 85. De maat 85 heeft dan bijvoorbeeld een omvang van 180cm. Deze maat is zelfs bij Het Broekenpaleis gewoon te verkrijgen!

Jeans in grote maten met een stoere washing!

Naast de standaard denim kleuren darkstonewashed, stonewashed en zwart. zijn er ook verschillende sportieve washingen verkrijgbaar in grote maten spijkerbroeken. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder stretch. Een knellende broek is natuurlijk niet zo fijn. Zowel de stretch band als in de gehele stof zijn voorzien van stretch. De fijne flexibiliteit in het dagelijkse gebruik is wel zo prettig. Dit kunt u herkennen aan de termen elastan, future flex, mega stretch, extreme motion ga zo maar door. Hoeveel procent stretch er in de stof verwerkt is wordt bij het artikel vermeld in de webshop. Er is een zeer groot aanbod in grote maten broeken bij Het Broekenpaleis. Laat u niet misleiden door de naam Het Broekenpaleis. Deze winkel heeft namelijk kleding voor uw gehele garderobe. Een winkel vol grote maten herenkleding tot en met wel 10XL! Zowel online als in de winkel kunt u grote maten kleding shoppen.

Broeken met rondom elastische band

Gemakkelijke instapbroeken in het jeans of pantalon model. Broeken met rondom elastische band kunt u gemakkelijk aan en uittrekken. Klik hier voor meer informatie waar u deze broeken kunt bestellen.

Jeans in grote maten van verschillende merken

Grote maten jeans en casual broeken zijn lastig te vinden. Bij Het Broekenpaleis heeft u veel keus in verschillende merken en modellen. Zo zijn de volgende merken onder andere verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis. Pioneer, Pierre Cardin, Mustang, Paddock’s, M.E.N.S, Club of Comfort, Lee, Lacoste, Wrangler, Murk, Luigi Morini en veel meer. Veel van deze merken komen uit Duitsland. Uit ervaring zijn de Duitse merken goed betrouwbaar qua maat. Het is namelijk van groot belang dat er goede maat verhoudingen zijn. Een te laag model of niet kloppend model pas natuurlijk niet fijn. Alleen de beste modellen en pasvormen zijn te vinden bij Het Broekenpaleis!