Herenbroek met rondom elastische band

Een comfortabele herenbroek met rondom elastische band zonder ritssluiting en zonder knopen. Broeken met elastiek in de taille zijn namelijk lastig te vinden. Bij Het Broekenpaleis vind u deze broeken voornamelijk in de grote maten. Zo heeft u een heerlijk comfortabele nette broek aan zonder de rits en knoopsluiting. Doordat u deze elastische broeken gemakkelijk aan en uit kunt trekken zijn ze erg praktisch. Hierdoor zijn deze rondom elastische band broeken ook zeer geschikt voor mensen in een rolstoel. U hoeft dus niet meer in een joggingbroek te lopen, Deze rondom elastische heren pantalon / jeans bied hetzelfde gemak en comfort!

Elastische heren jeans of pantalon

De elastische broeken zijn verkrijgbaar van het merk Adamo en Luigi Morini. Luigi Morini heeft een jeans model en een pantalon model Amberg. Beide modellen zijn voorzien van rondom elastische rekband. Meestal ook met riemlussen zodat u daar een riem op kunt dragen. Zo heeft het merk Adamo model Texas deze elastische broek is uitgevoerd in een jeans model met een touwtje in de tailleband. Adamo model Texas heeft als enige wel een ritssluiting als u dat eventueel toch prettiger vind (wilt u dit niet kies dan voor Luigi Morini model Amberg). 

Herenbroeken met elastieke band

Door de rekbaarheid van de elastische herenbroeken is aan en uitkleden zo gebeurd. De verkrijgbare kleuren zijn: Midden-blauw, Jeans-blauw, antraciet, grijs en zwart. U kunt bij Het Broekenpaleis een rondom elastische herenbroek vinden in de volgende maten:

  • Maat: 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 en 36.

Zowel in de winkel als de webshop verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis kunt u deze broeken met elastische band vinden.

Waarom een rondom elastische broek prettig is

  • Heren hebben geen last meer van de lastige knoop en ritssluiting.
  • U kunt hem makkelijk aan en uit trekken
  • De broek zit niet strak, dus knelt de broek ook niet
  • Door de elastische band is deze o.a. gemakkelijk voor mensen in een rolstoel
  • De rekbaarheid zorgt voor een comfortabel gevoel
  • Een nette uitstraling van een jeans of pantalon

Comfortabele heren broek met elastiek

Bent u opzoek naar een comfortabel zittende broek met elastiek? Dan is een rondom elastische heren jeans of pantalon misschien wel iets voor u. Deze broek bied het draaggemak van een joggingbroek maar in de uitstraling van een pantalon of jeans. Door het elastiek zit uw broek nooit te strak. Een heren broek met elastiek vind u bij Het Broekenpaleis! Een gemakkelijk comfortabele stretch broek zonder rits en knoopsluiting. Aan de voorkant heeft de broek twee zakken en een doorgestikte gulp. Bij sommige zitten er ook lusjes zodat u de broek ook met een riem kunt dragen.

Online elastische jeans of pantalon bestellen

Dankzij de uitgebreide webshop in grote maten kleding heeft u ook thuis het volledige overzicht. Bij Het Broekenpaleis kunt u zeer eenvoudig elastische jeans en/of pantalons bestellen. Er zijn verschillende beschikbaar. Achter de maat vermelden wij ook de maat in centimeters, zodat u kunt meten welke maat u ongeveer nodig heeft. Wilt u liever niet bestellen is het natuurlijk ook een mogelijkheid naar de winkel te komen Daar kunt u op uw gemak passen. Bij Het Broekenpaleis vind u kleding in maten 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl en 10xl