Casa Moda

Bent u opzoek naar kleding van het Duitse merk Casa Moda? Het Broekenpaleis heeft veel op voorraad. Casa Moda overhemd, trui, poloshirt, vest, jas, spencer, pullover en veel meer. Het Broekenpaleis heeft een winkel en een webshop, daar kunt u eenvoudig kleding van het Duitse merk vinden. De kwaliteit staat dan ook bij het merk hoog in het vaandel. 

Casa Moda in 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl

Grote maten herenkleding vind u bij Het Broekenpaleis. Deze winkel is gespecialiseerd in grote en lange maten herenkleding. Casa Moda is daarom een van de merken die u kunt vinden bij Het Broekenpaleis. Casa Moda overhemden, truien, vesten, poloshirts, t-shirts, jassen en korte broeken. Voor heren met een maatje meer is het vinden kleding niet gemakkelijk. Het Broekenpaleis bied een breed assortiment zodat er altijd genoeg keus is!

Casa Moda lengte maat

Zo heeft het Duitse merk ook een collectie kleding in extra tall (extra lang). Het gaat bij de extra lange lijn om de maten LT, XLT, 2XLT, 3XLT en 4XLT. Zo is er aan goede mouwlengte gedacht en ook extra ruglengte. Overhemden, vesten en truien in een extra lange maat worden ook wel mouwlengte 7 genoemd. Bekijk de webshop of kom naar de winkel voor extra lange maten!

Online bestellen of wilt u naar de winkel?

Bestellen via de webshop van Het Broekenpaleis is natuurlijk mogelijk. Wenst u liever naar de winkel te komen bent u van harte welkom. Heeft u een lastige maat Het Broekenpaleis weet wel raad.

Het Broekenpaleis sinds 1926

Het Broekenpaleis is in 1926 begonnen met het verkopen van alleen broeken. Aangezien de winkel vlakbij het Rotterdamse havengebied gelegen is kwamen er forse havenarbeiders naar de winkel. Er kwam steeds meer vraag naar grotere maten kleding. Zo is het assortiment steeds verder uitgebreid. Sinds enkele jaren is het ook mogelijk online te bestellen via de webshop van Het Broekenpaleis. Dagelijks komen er nieuwe producten bij in de winkel en webshop. Van 3XL t/m 10XL en Lt t/m 4XLT kunt u bij Het Broekenpaleis terecht!