Casa Moda overhemden in grote maten 

Bent u opzoek naar een grote maat Casa Moda overhemd dan heeft Het Broekenpaleis veel keus in verschillende kleuren en patronen. Overhemden zijn verkrijgbaar in maten : 2xl 45/46 3xl 47/48 4xl 49/50 5xl 51/52 6xl 53/54 7xl 55/56. Het is lastig overhemden in plus-size maten te vinden. Bij Het Broekenpaleis vind u een brede collectie kleding van 2XL tot en met 10XL. Deze winkel is namelijk gespecialiseerd in grote maten herenkleding. Casa Moda overhemden zijn zowel in de online webshop verkrijgbaar als in de grote maten winkel te Rotterdam.

Overhemden 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl

Bij Het Broekenpaleis kunt u zowel online als in de winkel terecht voor grote maten overhemden. De overhemden zijn verkrijgbaar van Casa Moda, Culture, Marvelis, Juptier, Cotton Island, Kingsroad, Duke / D555, Pierre Cardin, Yachting & co en meer. Deze merken vind u dan ook terug in het assortiment grote maten overhemden. Het Broekenpaleis heeft speciaal voor heren met een maatje meer goed passende kleding !

Verschillende modellen

Aangezien Het Broekenpaleis gespecialiseerd is in grote maten vind u geen sterk getailleerde overhemden. Ruim vallende modellen als Comfort fit, Regular fit en Casual fit zijn wat betreft comfortabel zittende modellen de meest geschikte modellen. Model Comfort fit is van de 3 boven opgenoemde modellen het meest voorkomende model. Bij ieder product is een omschrijving van het product aanwezig. Informatie is daar dan ook omschreven.

Webshop en Winkel!

Het Broekenpaleis heeft een webshop en een winkel. U kunt dus onder andere Casa Moda overhemden in grote maten bijvoorbeeld bestellen vanuit Groningen, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Maastricht het maakt niet uit, vanuit het gehele land kunt u eenvoudig bestellen. Zodra uw bestelling geplaatst is wordt uw overhemd zo spoedig mogelijk verstuurd door het broekenpaleis online Team! Is het bestellen niet echt iets voor u kunt u natuurlijk naar de winkel “Het Broekenpaleis” komen. Het Broekenpaleis is ‘de’ specialist als het gaat om kleding in een maatje meer.