Riemen & Bretels in grote maten

Bent u opzoek naar een riem of bretel van stevige kwaliteit in een extra lange lengte? Het Broekenpaleis heeft veel keus in verschillende kleuren en motieven. Riemen en Bretels in grote maten zijn lastig te vinden. Vaak is alles gebaseerd op gangbare maten. Aangezien Het Broekenpaleis gespecialiseerd is in grote maten kleding vind u daar dan ook riemen en bretels in extra lange lengte’s.
 

Riemen in super lange lengte’s

U kunt kiezen uit lederen riemen en stretch riemen. De lederen riemen bestaan voor het grootste deel uit volnerf leder, dit is het beste deel van het leder voor onder andere tassen en riemen. De extra grote huiden zijn lastig verkrijgbaar. 2 stukken leder aan elkaar is natuurlijk niet mooi. Een extra lange riem moet namelijk uit 1 stuk bestaan. De huiden om riemen in lengtes 130cm 140cm 150cm 160cm 170cm 180cm uit te halen zijn dan ook maar beperkt. Bij Het Broekenpaleis zijn extra grote maten riemen van volnerf leder zowel in de winkel als de webshop verkrijgbaar. 

Stretch riem of leder

Draagt u liever een riem met elastiek of heeft u liever een stevige lederen riem. Dit is per persoon verschillend. Zowel de stretch riemen als de lederen riemen kunt u vinden in de webshop van Het Broekenpaleis. Stretch riemen worden aangegeven in 3xl 4xl 5xl 6xl terwijl de lederen riemen in centimeters zijn aangegeven. Bekijk daarom de informatie bij het aangegeven product. 

Grote maten bretels

Bretels zijn net als riemen lastig te vinden in grote maten. Heeft u een forser postuur wilt u niet dat uw bretel losschiet. De bretels van Het Broekenpaleis worden speciaal gemaakt in extra lange lengte. Verschillende designs en kleuren zijn verkrijgbaar in de winkel en webshop! Voor riemen & bretels in grote maten bent u aan het juiste adres bij Het Broekenpaleis