Marvelis overhemd 

Bent u opzoek naar een marvelis overhemd? Het Broekenpaleis heeft een ruim assortiment Marvelis overhemden. Verschillende uni kleuren en leuke printen zijn ieder seizoen aanwezig. Een overhemd van Marvelis draagt u met veel plezier dankzij de hoogwaardig geselecteerde stoffen. Bijna alle overhemden zijn dan ook te vinden in strijkvrije kwaliteit. In zowel korte mouwen als lange mouwen

Marvelis in grote maten

De overhemden van Marvelis zijn ook verkrijgbaar in grote maten. Model Comfort fit en Casual fit ziet u dan ook terug in de collectie. Zo heeft Het Broekenpaleis een groot assortiment waaronder de overhemden van Marvelis in maten: 2XL (45/46) – 3XL (47/48) – 4XL (49/50). Het Broekenpaleis heeft een winkel & een webshop gevuld met speciale maten. Mocht u het prettig vinden om langs te komen bent u van harte welkom in de winkel te Rotterdam. Shopt u liever online is dit mogelijk vanuit het gehele land. Bestelt u een Marvelis overhemd vanuit Amsterdam, Groningen, Utrecht, Eindhoven of Delft Het Broekenpaleis zorgt dat uw overhemd thuis word afgeleverd. 

Grote overhemden

Heeft u een fors postuur kunt u bij Het Broekenpaleis goed slagen. Van grote overhemden, poloshirts, jassen en vesten tot aan grote spijkerbroeken. Deze winkel is namelijk gespecialiseerd in grote maten herenkleding. Maten als 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl en 10xl kunt u daar gewoon vinden. Heren met een maatje meer kunnen vaak lastig slagen voor nieuwe kleding. Het broekenpaleis is in 1926 begonnen met alleen broeken, tegenwoordig is het assortiment in grote maten kleding enorm. Kortom heeft u kleding nodig in een maatje meer kunt u bij Het Broekenpaleis goed terecht!