Herenkleding grote maten winkel

Bent u opzoek naar een winkel met grote maten herenkleding, en is uw maat lastig te vinden? Een grote maten winkel gevuld met poloshirts, t-shirts, spijkerbroeken, joggingbroeken, vesten, truien, overhemden en jassen. Dan is een goede herenkleding grote maten winkel Het Broekenpaleis te Rotterdam. Deze winkel is gespecialiseerd in grote maten herenkleding. Misschien kunt u het al raden, deze winkel is begonnen met het verkopen van broeken.  Het Broekenpaleis bestaat al sinds 1926! door veel vraag naar kleding in een maatje meer heeft Het Broekenpaleis de jaren een steeds groter assortiment gekregen. Tegenwoordig kunt u bestellen via de webshop of de winkel bezoeken.

Een Winkel Gespecialiseerd In Grote Maten Kleding

Het Broekenpaleis specialiseert zich op het gebied van grote maten herenkleding. Voor kleding in maten 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl en 10xl  komen mensen speciaal naar deze winkel voor grote maten kleding. Aangezien kleding voor heren met een maatje meer lastig te vinden is bied Het Broekenpaleis een groot assortiment! Voor een winkel gespecialiseerd in grote maten kleding gaat u naar Rotterdam. Daar is Het Broekenpaleis namelijk al sinds 1926 gevestigd. 

Heeft u interesse gekregen in het assortiment? Dan kunt u even een kijkje nemen in de webshop. Bent u niet zo mobiel kunt u natuurlijk ook bestellen. De medewerkers van Het Broekenpaleis zorgen dat u zo snel mogelijk uw kleding in huis heeft!

Wilt u graag langs komen? U bent van harte welkom in de winkel! Het winkel adres is : Het Broekenpaleis Pretorialaan 21-23 3072EE Rotterdam