Heren Tshirts grote maten 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl 10xl

Heren tshirts in grote maten 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl 10xl zijn lastig te vinden. Tshirts gaan vaak maar tot 2xl, bij Het Broekenpaleis zijn de t-shirts te vinden tot in de grootste maten! Witte, zwarte, rode, of blauwe de tshirts zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar. Het Broekenpaleis is gespecialiseerd in speciale maten kleding.
 

Effen t-shirts in 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl, 8xl, 9xl en 10xl

Draagt u graag een t-shirt onder uw overhemd zijn er ook effen heren T-shirts in grote maten. Makkelijke kleuren zoals wit, zwart, donkerblauw, middenblauw, antraciet, rood en veel meer. Wilt u de gehele collectie effen T-shirts bekijken ga dan naar de webshop van Het Broekenpaleis. 
 

Winkel en webshop met extra grote t-shirts

Het Broekenpaleis is het adres voor grote maten heren t-shirts. U kunt zowel online bestellen in de webshop als langs komen in de winkel. Extra grote heren t-shirts zijn vrijwel niet te vinden. Het Broekenpaleis heeft deze extra grote t-shirts in het assortiment. Een maat 4xl of 5xl is eigenlijk al niet te vinden laat staan 6xl 7xl 8xl 9xl of 10xl. Deze maten zijn gewoon verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis. 

Breedte maten T-shirts 

Breedte maten t-shirts of grote maten t-shirts. Eigenlijk wordt er hetzelfde mee bedoeld. Extra grote t-shirts zijn verkrijgbaar in effen kleuren of met leuke printen. Standaard kleuren worden vaak onder een kledingstuk gedragen. Of als werk shirt.

Grote maten werkshirts

Als u een fors postuur heeft en u kunt lastig slagen voor kleding, kunt u het beste even kijken bij Het Broekenpaleis. Deze winkel heeft grote maten kleding tot en met 10xl. Draagt u bijvoorbeeld shirts voor uw werk en wilt u dat de t-shirts extra groot en lang zijn. Kunt u bij Het Broekenpaleis t-shirts vinden in standaard kleuren. Denk bijvoorbeeld aan donkerblauw, zwarrt, rood, wit, middenblauw, paars. Als u bukt en het t-shirt is direct uit uw broek geschoten kan dit voor irritatie zorgen. Goede lange t-shirts voor een redelijke prijs zijn verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis.

Bewerkte T-shirts met opdruk

Grote T-shirts met opdruk of leuke printjes zijn dan ook verkrijgbaar. Wilt u een leuk t-shirt voor de zomer of om te dragen tijdens de vakantie is er een breed scala aan t-shirts in grote maten. T-shirts met bloemen of met verschillende kleuren zijn verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis. Ieder seizoen wisselen de printen en designs, zodat u niet altijd in het zelfde hoeft te lopen. De t-shirts bij Het Broekenpaleis komen van hun Duitse leveranciers. Het is bijna algemeen bekend dat t-shirts van 100% polyester niet prettig dragen. Het is dus daarom de kunst om een t-shirt te ontwikkelen van 100% katoen die na vele wasbeurten nog steeds mooi is en niet is gekrompen. Het Boekenpaleis bestaat al sinds 1926. Zo hebben ze al jaren lange ervaring met het verkopen van grote maten. Shop dus voor nieuwe t-shirts in grote maten bij Het Broekenpaleis!

Het Broekenpaleis verkoopt niet alleen broeken

De naam is in 1926 ontstaan doordat er toen nog allen broeken werden verkocht. Al niet veel langer werd de vraag naar bovenkleding steeds groter. Het grootste gedeelte van de klanten bestond uit de havenarbeiders, aangezien het havengebied vlakbij de winkel is. De havenarbeiders waren stevig en wilde natuurlijk kleding in forsere maten. Vanaf toen is het eigenlijk allemaal begonnen. Van lieverlee is het assortiment uitgegroeid tot wat het tegenwoordig is. Door de mond op mond reclame is de winkel Het Broekenpaleis een begrip geworden in Rotterdam en omstreken. Mensen komen speciaal vanuit het gehele land voor grote maten kleding zelfs uit Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Breda, Leiden noem maar op.. Kortom voor grote maten herenkleding bent u aan het juiste adres bij Het Broekenpaleis.