Heren korte broeken in grote maten

Een webshop en een winkel vol heren korte broeken in grote maten. Er is veel in de collectie. Zo zijn er korte denim spijkerbroeken, korte katoenen broeken en korte joggingbroeken. Gaat u ook geregeld in het water kunt u ook kiezen voor een zwemshort. Dankzij de snel drogende stof kunt u dan ook in het water ! Korte broeken zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl – 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 – 56, 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70. Klik hier voor de webshop met grote maten korte broeken.

Korte broeken voor heren met een maatje meer

Voor heren met een maatje meer is vaak niet veel keus. Het Broekenpaleis is dan absoluut de winkel waar u dan moet zijn. Het Broekenpaleis is gespecialiseerd in grote maten herenkleding zo ook korte broeken. Het zeer grote aanbod maakt het makkelijk te combineren met een leuk overhemd, t-shirt of poloshirt. Deze artikelen zijn overigens ook verkrijgbaar in grote maten! 

Korte broeken in een grote maat kopen?

Korte broeken kunt u online bestellen of kom langs in de winkel! Het Broekenpaleis heeft zowel een webshop als een winkel te Rotterdam. Grote maten overhemden tot ondergoed kunt u terecht bij Het Broekenpaleis!