Grote maat heren vest

Bent u opzoek naar een grote maat heren vest? 
Een grote maat heren vest is niet eenvoudig te vinden. Bij Het Broekenpaleis vind u grote maten kleding waaronder ook vesten in grotere maten. De vesten zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl 10xl. Bestel uw nieuwe vest online of kom naar de winkel.
 
Vesten in verschillende modellen
Draagt u graag een katoen vest bijvoorbeeld over uw overhemd, of zoekt u een warm fleecevest. De vesten zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Draagt u liever geen jas zijn er ook gevoerde vesten in het assortiment verkrijgbaar. Fleece-jack / fleece vest. De merken Brigg, Blue Wave, Casa Moda en Redfield zijn daar bijvoorbeeld sterk in.

Grote maat heren vest

Van welke merken zijn de vesten verkrijgbaar 

De vesten in grote maten zijn verkrijgbaar van de volgende merken: Adamo, Casa Moda, Brigg, D555, Redfield, Lee, Lacoste, Pierre Cardin, Maerz, Kitaro. Over het algemeen kunt u bij Het Broekenpaleis vesten vinden van Duitse merken. Dit aangezien verhoudingen van de lengte / breedte combinatie vrijwel altijd in orde zijn.

Online Een Grote Maat heren vest Bestellen
Via de webshop van Het Broekenpaleis kunt u vesten bestellen in grote maten. Bij de vesten staat de maat ook in centimeters zodat u kunt meten of het vest u goed past. Als u uw eigen vest op meet van links naar rechts en de uitkomst x2 doet, heeft u uw totale taillewijdte. Zo kunt u vergelijken welke maat goed voor is u. Klik hier voor het assortiment vesten.
 
“Grote maten heren vesten zijn bij het broekenpaleis ruim op voorraad”
Voor kleding in een grote maat bent u aan het juiste adres bij Het Broekenpaleis. U hoeft dus niet langer alle winkels af om een grote maat vest te vinden, deze winkel is al jaren gespecialiseerd in grote maten kleding. Een groot deel van de vesten  komen van Duitse leveranciers, dit aangezien de pasvorm van Duitse maten beter geschikt is. Speciaal voor de grote maten heeft Het Broekenpaleis vesten tot en met 10xl! De vesten zijn zowel in de winkel als online te verkrijgen in allerlei kleuren en modellen. 
 
Een vest in 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL 8XL of 10XL
Als u een vest nodig heeft zegt 4xl of 5xl niet direct of u de maat ook goed past. Als u niet goed weet welke maat u nodig heeft volgt hier een tip. Meet met een centimeter de breedte van uw eigen vest. Als u de uitkomst x2 heeft berekend is dit uw totale taillewijdte. Met deze informatie kunt u vergelijken welke maat u het beste kunt bestellen. Bij ieder vest in de webshop staat de maat ook aangegeven in centimeters, zodat u dit op kan meten volgens de bovenstaande instructies.