Grote maat heren poloshirt

Heren Poloshirts in grote maten

Als u opzoek bent naar een grote maat heren poloshirt in effen of uni kleur bent u bij Het Broekenpaleis aan het juiste adres. Poloshirts zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar in de volgende maten: 2xl, 3xl, 4xl, 5xl, 6xl, 7xl, 8xl, 9xl & 10xl!

Poloshirts in grote maten

Een grote maat herenpoloshirt is niet gemakkelijk te vinden. De grote maten zijn bij Het Broekenpaleis zeer goed te verkrijgen. Een winkel vol grote maten kleding waaronder dus ook poloshirts. Met een poloshirt bent u netjes gekleed en het zit ook heel comfortabel. Grote maten poloshirts zijn verkrijgbaar van diverse merken in de maten 2XL t/m 10XL. Grote maten heren poloshirts zijn zowel in de winter als in de zomer verkrijgbaar in lange en korte mouwen in standaard en fellere kleuren.

Grote maten poloshirts voor heren

Een poloshirt kunt u bijvoorbeeld ook goed combineren onder een sweater of in combinatie onder een bijpassend vest, die tevens ook verkrijgbaar zijn in grote maten. Poloshirts zijn prettig om te dragen in het dagelijks gebruik door de flexibiliteit. Bij Het Broekenpaleis vindt u grote maten poloshirts van onder andere de volgende merken Adamo, Ahorn, Casa Moda, D555, Redfield, Lacoste, Pierre Cardin, Kam Jeans en nog veel meer. Deze merken hanteren verschillende pasvormen. Bij ieder poloshirt ziet u naast de maat ook de maat in centimeters, zodat u kunt zien hoe de breedte van het poloshirt valt.

poloshirts in grote maten 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl 10xl

Welke maat poloshirt heb ik nodig 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl of misschien 10xl?

Welke maat polo u nodig heeft is lastig te zien aan bijvoorbeeld 4xl of 5xl. Ieder merk hanteert andere maat verhoudingen. Over het algemeen vind u poloshirts bij Het Broekenpaleis van Duitse merken. Het voordeel hiervan is dat de poloshirts van prachtige kwaliteiten zijn gemaakt, zodat deze niet 2 maten krimpen. De maten zullen bij de Duitse fabrikanten ook niet te nauw zijn gemaakt. Wilt u uw taillewijdte weten? Bereken dan uw taille volgens de volgende instructies: Als u uw poloshirt op de hoogte van de taille van links naar rechts opmeet komt u aan een getal in centimeters. Als u dit getal x2 bereken heeft u uw totale taillewijdte in centimeters. Zo kunt u vergelijken welke maat u het beste kunt nemen.

Grote maten kleding winkel en webshop

Voor grote maten poloshirts bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Het Broekenpaleis! Sinds 1926 is Het Broekenpaleis al actief in het verkopen van herenkleding. Door de vraag naar steeds grotere maten is de winkel uitgegroeid tot grote maten kleding speciaalzaak. Dagelijks komen er bestellingen vanuit Nederland en België speciaal voor grote maten kleding. Aangezien Het Broekenpaleis een zeer groot aanbod heeft aan kleding in grote maten komen er ook veel mensen naar de winkel. Er is kleding verkrijgbaar zelfs in maat 10xl! Zodoende komen mensen van uit alle streken naar deze winkel voor de gehele garderobe aan te vullen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen is de webshop ook uiteraard een fantastische uitkomst!