Grote maat heren jas

Bent u opzoek naar een grote maat heren jas? 

Een grote maat heren jas is lastig te vinden. Herenjassen zijn verkrijgbaar in de maten 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL en 10XL! Deze maten worden vaak ook wel weergeven als 58, 60, 62, 64, 66, 68, 70, 72, 74, 76. Zowel zomer als winterjassen zijn verkrijgbaar bij Het Broekenpaleis in grote maten. Verschillende kleuren en modellen zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Casual jassen, Outdoorjassen, lederenjassen, nette jassen, sportieve jassen het is allemaal verkrijgbaar.

Grote maat heren winterjas

Als u een nieuwe jas zoekt in een grotere maat vind u bij Het Broekenpaleis een groot assortiment. In het seizoen van ijzel, regen, wind en kou wilt u natuurlijk een prettige jas die u goed beschermt tegen deze omstandigheden. Er is van alles verkrijgbaar van stoere waterdichte outdoor winterjassen, tot nette droogweer winterjassen. Klik hier voor de volledige collectie grote maten winterjassen.

Grote maat heren zomerjas

Zomerjassen zijn bij Het Broekenpaleis ook verkrijgbaar in grote maten. Zoekt u een stoere jas of een regenjas om in de regen de hond even uit te laten of bent u juist opzoek naar een nette jas voor een formele gelegenheid. Zomerjassen zijn niet gemakkelijk te verkrijgen in grote maten. De jassen zijn van verschillende materialen verkrijgbaar. Het Broekenpaleis bied u zowel online als in de winkel een ruim assortiment.

Een grote maat jas online bestellen?

Een webshop vol grote maten kleding waaronder ook grote maten winterjassen en grote maten zomerjassen. Klik op een van onderstaande button’s voor de volledige collectie zomerjassen of winterjassen in grote maten.

Jassen zijn verkrijgbaar van de volgende merken

In de grotere maten zijn jassen lastig te vinden. Goede kwaliteit staat bij ons daarom ook boven aan als het gaat om een collectie winterjassen in grote maten. Zo zijn er Deense merken, Duitse merken en Engelse merken verkrijgbaar: Canson, Brigg, Blue Wave,S4, Duke, Kam en meer.. Bekijk het volledige assortiment in onze webshop. Wilt u liever de jassen zien, passen en voelen is dit ook een mogelijkheid in de winkel. Het Broekenpaleis is gespecialiseerd in grote maten herenkleding. De winkel hangt helemaal vol met grote maten. Als u beluit naar de winkel te gaan, komt u niet voor niets. 2xl tot en met 10xl is daar gewoon te vinden!

Welke maat jas heb ik nodig 2xl 3xl 4xl 5xl 6xl 7xl 8xl 9xl of 10xl?

Als u het lastig vind uw maat te vinden volgt hier een goede tip! Als u een jas heeft die u past kunt u op de hoogte van de taille de jas van links naar rechts opmeten. Doe het uitkomende getal x2 en u heeft uw volledige taillewijdte berekend in centimeters. Bij de maat is de taillewijdte in centimeters vermeld, zo kunt u vergelijken of deze in de buurt komt van uw jas. Herenjassen zijn verkrijgbaar in de maten 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL 9X & 10XL!

Een winkel speciaal voor grote maten Plus-size jassen

Het Broekenpaleis is speciaal voor grote maten herenkleding. Deze winkel bestaat al zelfs sinds 1926. Al sinds jaar en dag komen er mensen speciaal naar deze winkel voor de grotere maten. Het Broekenpaleis heeft tegenwoordig ook een webshop die dagelijks wordt aangevuld met nieuwe artikelen. Voor onder andere grote maten jassen, vesten, overhemden, truien, polo’s, broeken bent u daar aan het juiste adres.