Bretel extra lang

Een bretel extra lang met sterke clips nodig? Het Broekenpaleis heeft Extra lange Bretels met sterke clips zodat de bretel goed geklemd zit aan uw broek. Zo worden de bretels ook speciaal hand gemaakt in extra lange lengte 140cm en 150cm! De verschillende kleuren en patronen van het elastiek zorgen dat u bij iedere outfit een bijpassend exemplaar kunt vinden. Bestel uw bretel online bij Het Broekenpaleis of kom naar de winkel! Klik hier voor het volledige assortiment!

Wanneer worden extra lange bretels gedragen?

Een bretel voorkomt dat uw broek afzakt, dat is natuurlijk algemeen bekend. Maar een bretel extra lang is tegenwoordig lastig te vinden. Wij verkopen voor de forse of extra lange man bretels in extra lange lengte, zodat u voldoende ruimte heeft om de bretel op de juiste spanning te stellen. Naast dat een bretel erg functioneel is worden ze ook veel gedragen voor de sier bij bruiloften, gelegenheden en casual voor de sier.

Welke soorten bretels zijn er?

Er zijn verschillende soorten bretels. Er zijn bretels met knopen, bretels met 3 clips. en bretels met 4 clips. Het nadeel van bretels met knopen is dat u aan de band van al uw broeken knopen moet laten maken. De bretel is dan voorzien van oogjes waardoor u zo de bretel kan bevestigen. Bij Het Broekenpaleis vind u de bretels met 4 clips in extra lange lengte. Deze methode is uit ervaring van klanten de meest gewilde uitvoering. Met 3 clips is er namelijk maar 1 clip aan de achterkant van de broek en 2 aan de voorkant bevestigd. Door de kracht aan de achterkant komt er wederom veel spanning waardoor deze snel kan losschieten. 

Bretel met 4 clips bevestiging

Daar komen we dan bij het best geschikte model ( volgens het meer en deel van de klanten ). Het best geschikte model bretel met 4 clips bevestiging! Het Broekenpaleis bestaat al sinds 1926. Door de jaren heen zijn er al verschillende modellen bretels verkocht. De beste reacties kwamen uiteindelijk op de bretel met 4 clip bevestiging. De 4 clips zorgen dat de spanning verdeeld is, waardoor de kracht op het elastiek niet dusdanig te veel is dat de clips losschieten. Het rugdeel is voorzien van een verbind stuk. Het verbind stuk zorgt namelijk voor het centreren. Zonder het verbind stuk zullen de banden snel wegglijden langs uw schouders. 

Bretel in lange lengte’s

Het Broekenpaleis heeft extra lange bretels in 140cm en tegenwoordig ook 150cm. De 140cm uitvoering helpt bijna iedereen, door de 2 kleine extra clips aan de voorkant kunt u zeer eenvoudig de gewenste spanning stellen. Als u extra lang bent 2 meter (+) of uw maat 6xl, 7xl, 8xl, 9xl of 10xl is zou u eventueel kunnen kiezen voor de 150cm uitvoering. Deze bretel in extra super lengte zal dan zeker passen!

De + punten van een lange bretel samengevat:

  • U heeft geen last meer van een afzakkende broek
  • Door de verschillende kleuren en patronen voor iedere outfit een exemplaar
  • Sterke bevestiging en sterk elastiek
  • Voorzien van een verdeelde spanning
  • Geen riem meer nodig, dus geen knellingen meer
  • Bretel voor extra lange mannen
  • Bretel voor grote maten – speciaal voor de forse man 
  • Hand gemaakt, goed gestikt, extra sterk!
  • Bretels verkrijgbaar in extra lange lengte 140cm & 150cm

Bretel online bestellen of kom naar de winkel! Groot assortiment✓ Sterk elastiek✓ Sterke clips✓ bretel in extra lange lengte✓ veel keus✓ Hand gemaakt ! Sterke bevestiging !

Verschillende kleuren

Bretels in verschillende kleuren : zwart, blauw, rood, bordeaux, beige, paisley, paarden motief, vissen motief, piano motief, blauwe ruit, witte ruit, zwarte ruit, rood stipje, blauw stipje. Veel verschillende patronen en kleuren!!